CAMERA SUPRAVEGHERE WIRELESS WANSCAM HW0041 IP PAN/TILT 1MP

CAMERA SUPRAVEGHERE WIRELESS WANSCAM HW0041 IP PAN/TILT 1MP

Supravegherea obiectivelor de interes precum propria casa sau spatiul de birou poate fi efectuata de oriunde ne-am afla. Acest lucru se datoreaza faptului ca industria securitatii cunoaste o reala dezvoltare si tine pasul cu salturile tehnologice. Utilizarea aplicatiilor pentru o buna supraveghere cat timp va aflati in deplasare si nu numai sunt de real ajutor. Odata cu dezvoltarea telefoanelor inteligente a ajuns sa prinda viata numeroase aplicatii pentru toate tipurile de nevoi. Camerele de securitate au scos o nisa importanta si foarte competitiva in aceasta piata de aplicatii.

Camera supraveghere wireless Wanscam HW0041 este o camera de supraveghere IP robotizata cu o rezolutie buna HD care va permite sa vizualizati perimetrul monitorizat indiferent unde va aflati in lume. Scopul ei este de a scoate la iveala fiecare moment din perimetrul in care este instalata. Desigur ca senzorii de miscare au acest rol dar si notificarile pe telefonul mobil pe care le veti primii in momentul in care cineva patrunde in raza de actiune a camerei IP.

Cel mai notabil beneficiu al acestui model de camera wireless Wanscam HW0041 este faptul ca dispunde de conectivitate WiFi. Acest fapt va ajuta foarte simplu sa puteti vizualiza live incaperea. Mai mult decat atat, puteti rotii camera atat pe verticala (tilt) 90° cat si pe orizontala (pan) 355°. Viteza de rotire in plan orizontal se realizeaza in intervalul viteza cuprins intre 5 si 30° pe secunda, iar cea in plan vertical intre 5 si 50° pe secunda.

Camera supraveghere wireless WANSCAM HW0041 are functii si specificatii inteligente 

Performanta camerei wireless este data si de faptul ca beneficiaza de sistemul de operare incorporat Linux si procesor eficient Hi3518E. Lentila fixa de 3.6mm, filtrul IR-cut, compresia H.264 si senzorul 1/4 Cmos de 1MP ne determina sa luam in considerare faptul ca aceasta camera este ideala pentru orice interior. Putem modifica imaginea, mai exact indicele de luminozitate, contrast, saturatie si expunere dupa bunul plac. Faptul ca inglobeaza 11 leduri cu iluminare pe timp de noapte pe o distanta considerabila de 10 metri ne determina sa achizitionam chiar acum acest model. In plus, puteti sa stocati inregistrari si poze direct pe un card intern de maximum 128 GB, folosind slotul micro SD din dotare.

Faptul ca aceast model de camera supraveghere wireless Wanscam HW0041 dispune de comunicare bidirectionala reprezinta un avantaj. Va ofera posibilitatea de a putea vorbi cu cei membrii familiei indiferent oricat de departe va aflati. In acelasi timp puteti ajusta volumul si va bucurati de imagini de mare acuratete. Atat pe timp de zi, cat si in conditii de iluminat slab, imaginile vor fi la fel de clare.

Trebuie sa achzitionati chair acum acest model produs de Wanscam. Aceasta permite inregistrare programata, capturi programate, playback inteligent al inregistrarilor in browser si acces de pe iPhone sau Android.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE WIRELESS WANSCAM HW0041 IP PAN/TILT 1MP
Author Rating
51star1star1star1star1star

551total visits,1visits today

Share this Post