CAMERA SUPRAVEGHERE IP WIRELESS TENVIS IP391W-HD

CAMERA SUPRAVEGHERE IP WIRELESS TENVIS IP391W-HD MEGAPIXEL EXTERIOR

Securitatea celor dragi si a bunurilor de valoare reprezinta una dintre principalele preocupari a tot mai multe persoane. Pentru ca tehnologia video este accesibila si foarte performanta tot mai multi oameni investesc in camera supraveghere eficiente si fiabile care, atent plasate, vor monitoriza atent si vor tine hotii departe. 

Camera supraveghere IP wireless Tenvis IP391W-HD este o camera ip wireless de tip bullet, deci se cere montata la exterior pentru a monitoriza atent punctele de acces. Produsa de Tenvis, camera supraveghere video are in componenta un senzor de imagine CMOS 1 Megapixel cu o dimensiune de 1/4 inch. Realizeaza inregistrari la o rezolutie maxima 1280×720. Mai mentionam ca are incorporata o lentila de 3.6 mm cu un unghi larg de deschidere pentru a capta un spatiu cat mai vast.

Mai mult decat atat, camera de supraveghere inglobeaza un filtru IR-cut cu comutare automata, filtru care ajuta la redarea unei imagini clare atat pe timp de noapte, cat si in conditii de iluminat puternic. Camera supraveghere exterior beneficiaza de functie plug and play pentru conectare rapida si poate fi accesata de pe telefonul mobil. In plus, are incorporata o antena wireless si include Onvif.

Tenvis IP391W-HD Camera IP wireless megapixel exterior

Senzor imagine: 1/4″ Cmos 1 Megapixel

Compresie: H.264

Rezolutie: 1280*720/640*352/320*176

Incorporata functie P2P (plug & play)

Lentila: 3.6mm, filtru IR-Cut

Vizualizare smartphone – Iphone, Andriod

Alimentare: DC12V, 1.5A

Include SD-card

Antena wireless 5DB

Suporta standardul wireless Wifi: 802.11b/g/n

Standard ONVIF; Camera de exterior

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP WIRELESS TENVIS IP391W-HD
Author Rating
51star1star1star1star1star

795total visits,3visits today

Share this Post